Hip Hop Romania  
Bituri Romanesti

Tonik Obiectiv

Picture
BIOGRAFIE Tonik Obiektiv a facut primi pasi in hip-hop odata cu formarea trupei Obiektiv (1999) alaturi de care a inregistrat doua apariti discografice oficiale: in 2001 pe compilatia Red Dog Music (editata de Trasglobal EMI) cu piesa “alb si rosu“, piesa dedicata celui care a fost Catalin Haldan, si respectiv in 2004 reeditand aceiasi piesa in varianta remix pe Red Dog Music 2.


Pe parcursul anilor Obiektiv, ca trupa a sustinut o serie de concerte atat in bucuresti cat si in provincie, in cadrul unor baluri ale bobocilor. In 2004 "Sageata" paraseste trupa Obiektiv motiv pt care Lp-ul pe care erau pe punctual de al finaliza va intra la naftalina, Tonik Obiektiv mergand mai departe in formula solo.

In mai 2006 a apare pe compilatia "Primii Pasi" vol 1, cu 2 piese plus colaborari (Secta , K-trina) material bootleg produs de Obiektiv Music.

Tot 2006 si anume in iunie apare pe compilatia "Hip- Hop Anthology vol 1", material scos oficial de CDS Music, pe care se gaseste cu piesa Efecte Negative.

Pe 4 martie 2007 a lansat ep-ul "Caracterizare", materialul de promovare distribuit gratuit pe net, contine 6 track-uri si prevesteste aparitia primului album oficial semnat Tonik Obiektiv.

In septembrie 2007 se lanseaza vol 2 al compilatiei “Urmatorii Pasi“ pe care Tonik se gaseste cu piesa “De ce?“ o colaborare cu Dj Sonia (Veritasaga) si K-trina.

In CURAND! va lansa oficial mult asteptat-ul album “Ar fi timpul“ un material plin de colaborari atat pe partea de productie cat si pe cea de cantat.
SITE OFICIAL TONIK OBIECTIV

http://www.myspace.com/obiektivtonik


Copyright © HIPHOP ROMANIA 2010 Toate drepturile rezervate