Hip Hop Romania  
Bituri Romanesti

La Familia

Picture
BIOGRAFIE

Trupa La Familia este reprezentata de Tudor Sisu si Puya (Dragos Gardescu).

Inca din anul 1997, Sisu si Puya participau la concertele de deschidere a show-urilor B.U.G. Mafia. Puya a colaborat cu B.U.G. Mafia pentru hit-ul "Pana cand moartea ne va desparti".

In anul 1998, lanseaza "Nicaieri nu-i ca Acasa", unul dintre cele mai vandute albume in Romania. "Tupeu de Borfas", piesa de rezistenta a albumului a beneficiat de un clip de exceptie si a reusit sa se mentina luni bune in "Heavy Rotation" pe Atomic. Pentru acest material, baietii au colaborat cu Mihai si Laurentiu de la 3SE, Marijuana, B.U.G. Mafia. Versurile reale care reprezentau viata de strada au facut dovada ca baietii nu preluau din Hip-Hopul American, au atras multi fani.

In anul 1999, trupa lanseaza maxi-single-ul "Dumnezeu e baiat de cartier(oare?)", in care La Familia a cantat alaturi Daddy Caddy de la B.U.G. Mafia ("Nimic de pierdut"), Directia 5 si Catalina ("Unii nu inteleg").

In anul 2000 trupa lanseaza "Ca la Noi", care include hit-ul "Vorbe". Clipul piesei a fost inspirat din cursele ilegale de masini din Salajan. In anul 2003, baietii lanseaza "Punct si de la Capat", a carui piesa "Zi de zi" este interzisa de C.N.A.. In acelasi an, Sisu este arestat si condamnat la 3 ani inchisoare sub acuzatia de consum si trafic de droguri de mare risc.

Ulterior, baietii au lansat "Zi de Zi" (2003), "Punct si de la capat" (2003), "Viata Buna" (2003), "Foame de bani" (2004), "Pune-i la pamant" (2005) si "O mare familie" (2006).Copyright © HIPHOP ROMANIA 2010 Toate drepturile rezervate