Hip Hop Romania  
Bituri Romanesti

M&G

Picture
In anul 1992, Marian (Mari) si Gabriel Codreanu (CO-G), erau considerati o mare speranta a rap-ului romanesc. Acum in 2006, dupa numeroase colaborari cu artisti consacrati si numeroase albume solo, ei nu mai au nevoie de nici o prezentare.

S-au impus pe piata muzicala din Romania datorita stilului lor inconfundabil, o prezenta scenica aparte, un stil muzical deosebit.

Dupa aproape un an in care trupa M&G a sustinut diferite concerte Hip-Hop in cluburile bucurestene, pe data de 8 decembrie 1994, ora 14, la magazinul muzical Yamaha, are loc lansarea primului album intitulat "Asculta Si Da-i Mai Departe".

In anul 1998 se lanseaza pe piata cel de-al 2- lea album intitulat "Rapsodique", urmand un an mai tarziu (1999) aparitia maxi single-ului "Asa Ne Place".

"Biografia Celor De Jos" lansat in anul 2000, sa vrut a fi un ultim album M&G in stil Hip Hop, tinand cont de unele influentele ragga acumulate in timp, ei isi propun ca urmatorul album sa fie in totalitate Ragga-Dancehall.

In anul 2005 se concretizeaza primul album Ragga-Dancehall din Romania, intintulat "Asalt Raggafonic". Abordand acest stil, atrag de partea lor tot mai multi fani si simpatizanti ai muzicii Dancehall.

2005 este anul in care M&G sunt nominalizati la Mtv Romanian Music Awards la categoria Best New Act.

In mai bine de 12 ani de cand au pornit pe acest drum, Mari si Co-G au ramas in aceeasi formula, ei fiind totodata si frati.


Copyright © HIPHOP ROMANIA 2010 Toate drepturile rezervate