Hip Hop Romania  
Bituri Romanesti

Anonim

Picture
Zekko si Guess Who se cunosc din clasa 1, fac rap de 5 ani si sunt in studio pentru acest album de 1 an.

Primul lor album Hai sa vorbim a fost facut integral in studioul 20CMRECORDS, sub observatia lui Cheloo, Ombladon si Freakadadisk.

Parazitii au avut rol de producator la acest album , acelasi fiind planul si pentru urmatoarele. Guess Who si Zekko admit ca au un stil care poate pe alocuri sa semene cu cel al Parazitilor, asta in primul rand pentru ca isi admira foarte mult mentorii ca tehnica, flow si versuri si in al doilea rand pentru ca sunt in preajma lor de la varsta foarte frageda. Au asteptat pana acum sa-si scoata albumul solo, pentru a nu intra sub incidenta complicatei legi care face foarte dificila aparitia unui minor pe un album cu "Continut explicit".

La Parazitii au ajuns trimitand un demo pentru Actiunea Instrumentalul,de pe Categoria Grea, au fost selectati, au aparut pe Irefutabil, apoi pe Sabotaj, pe Sindromul Tourette si acum pe primul lor album.

Pe albumul "Hai sa vorbim" apar ca si colaboratori Parazitii, Spike si DJ Undoo.

Anonim este prima trupa produsa de 20CMRECORDS si printre primele aparute sub noul label R.U.L de la Roton, combinatie despre care baietii spun ca e ca o mare familie, fara impuneri, fiecare face ce vrea pana la un anumit punct, insa si ca primeaza realizarea de piese de calitate.

BIOGRAFIE


Isi propun ca in zece ani sa depaseasca nivelul la care au ajuns mentorii lor, pentru ca acum totul se misca mult mai repede, au incredere in fortele proprii sunt siguri ca daca nu va exista loc in lumea rapului pentru ei, si-l vor face singuri.
Zekko
Varsta: 19 ani
Zodie: "Peste"
Trupe: Mobb Deep, L.A. the Drakman, The Roots, M.O.P., Beatnuts, Method, Redman, Cypress, Jedi Mind Triks, Saian Supa Crew, KRS-ONE, Afu-Ra, Gangstarr, Parazitii(se subintelege), Zale, OSP, Deceneu si altii...
Urasc intrebarile de cacat puse in lipsa de comunicare,moda,cluburile de 2 bani!,serialele si emisiunile de divertisment, speculatiile...
Imi plac toalele largi fara prea multe culori, ideile spontane si idioate gen: Hai sa facem......ACUM!, filmele cu potential de dereglare mentala a orcarui vizionar (psihologice)
Defecte: detin un record la "Defecte intr-un singur om" dar iesite din tipar sunt: nepunctulitatea, egoism si zgarcenie Calitati: indulgent (numai cand n-am nimic cu tine)
Facultate: vreau sa trec prin ATF poate schimb conceptiile batranilor retarzi (pardon pentru pleonasm)
Despre muzica si industrie:mi se rupe cat timp nu ma intreseaza! Sunt trupele mari care datorita muncii enorme.
Copyright © HIPHOP ROMANIA 2010 Toate drepturile rezervate